Beste lezers,

Hierbij alweer een nieuwe editie van onze nieuwsbrief. Ditmaal over de problemen met het giftige PFOA, de kruistocht tegen Nederlandse tradities, anoniem solliciteren bij de provincie en het oppotten van geld door het provinciebestuur. Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Veel leesplezier! 

mailing.jpg

Beste lezers,

Hierbij een speciale editie van de nieuwsbrief in verband met de verkiezingen voor de Tweede Kamer, van woensdag 15 maart. In deze editie bijdragen van de Zuid-Hollandse kandidaten Henk de Vree (op plaats 24 van de kieslijst), Jeffrey Rijken (#33), Tessa Dulfer (#38) en Ed Braam (#40). Ook komen twee Zuid-Hollandse vrijwilligers aan het woord. Klik hier voor het openen van de nieuwsbrief. Veel leesplezier!

gelijke-rechten.jpg

De PVV in Zuid-Holland doet niet mee aan het toneelstukje in het kader van internationale vrouwendag. PVV-Statenlid Tessa Dulfer: “Op woensdag 8 maart organiseert de provincie een ontbijtbijeenkomst om stil te staan bij vrouwendag. De PVV is fel verdediger van de rechten voor vrouwen. Burka’s, hoofddoekjes, vrouwenbesnijdenis en andere vormen van vrouwenonderdrukking zijn onacceptabel!”

Lees meer: PVV: Organiseren bijeenkomst voor vrouwendag een gotspe

mailing.jpg

Beste lezer,

Hierbij de nieuwste editie van onze nieuwsbrief. Ditmaal aandacht voor de campagne, schoon drinkwater en de veren van het CDA. Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Veel leesplezier!